Салат „Ті Амо“

Виражати любов можна по-різному: вчинками, словами, турботою та емоціями. А ми знаємо ще один спосіб, який точно покаже всі ваші почуття! Приготувавши для своїх близьких щось смачненьке та оригінальне, це точно покаже вашу щиру турботу. Саме таким рецептиком ми б хотіли поділитись з вами, адже хто як не ваші близькі заслуговують на вашу увагу та вчинки! Салат під назвою „Ті Амо“ допоможе показати те, на скільки дорогі для вас ваші близькі, тому обов’язково приготуйте його на сімейний вечір та потіште своїх найдорожчих! „Ті Амо“ складається з апетитної курячої печінки, хрумкої моркви по-корейськи, варених курячих яєць та майонезу. Всього декілька інгредієнтів і ви наповните вашу трапезу неймовірним смаком та любов’ю! Обов’язково залишайтесь з нами, щоб дізнатись детальний рецепт цього ситного салатику! 

салат рецепт

Для приготування нашого апетитного салату вам потрібні такі інгредієнти:

– куряча печінка ( приблизно 350 грамів)

– куряче яйце середнього розміру ( 2 штуки)

– морква ( приблизно 100 грамів)

–  майонез ( 2 столові ложки)

– спеції за смаком

салат приготування
  • Час приготування – до 30-ти хвилин
  • Кількість порцій – 2 

Покроковий рецепт та рекомендації щодо приготування

Крок 1.

Звісно ж, раціональніше розпочати рецепт саме з курячої печінки. Процес підготовки варіння цього продукту починається з її розмороження ( якщо у вас такий варіант), ретельного промивання та видалення плівки, а також місць з підозрілими кольорами, які якраз можуть викликати гіркоту. Потім покладіть печінку в киплячу воду і варіть до готовності. Вогонь при цьому повинен бути нижче середнього. Відварювати курячу печінку рекомендується протягом 10-15 хвилин, не більше, адже тоді вона може стати надто „резиновою“ та твердою. Після цього просто дістаньте її та подрібніть на менші шматочки. Готова печінка буде рівномірного світло-коричневого кольору. Якщо проткнути її виделкою, то виділятиметься прозорий сік. Ось ще декілька рекомендацій від нас: найкраще класти печінку саме в киплячу, так як зробили це ми. Це допоможе зберегти в продукті вітаміни та інші корисні речовини. Солити печніку потрібно вже в кінці приготування. Це додасть продукту ніжний і делікатний смак.

ситний салат

Крок 2.

Поки печінка вариться, злегка сполосніть під водою курячі яйця, потім поставте у каструлю та залийте водою. В жодному разі не заливайте кип’ятком, адже так вони можуть одразу тріснути та розтектись. Після цього увімкніть вогонь на досить велику потужність та доведіть до кипіння. Далі добавте у воду трішки солі та зменьшіть потужність. Варіть яйця приблизно 10 хвилин. Після цього злийте гарячу воду та охолодіть їх під холодною водою з крану. Після цього просто очистіть їх та наріжте на кубики.

смачний салат

Крок 3.

Далі приступіть до моркви. Для цього ви повинні добре промити її, очистити та натерти на спеціальній терці, щоб в подальшому отримати моркву „по-корейськи“. Після цього добавте до натертої моркви спеціальну суміш по-корейськи, добавте оливкову олію та за бажанням трішки часника. Ретельно все перемішайте та дайте настоятись декілька хвилин. Ще кращим варіантом буде підготовка моркви заздалегідь до самого рецепту. Так вона зможе ще краще настоятись та більше розкрити свій пікантнй присмак!

апетитний салат

Крок 4.

Тепер, перевірте чи всі інгредієнти готові до фінального етапу і чи не пропущено якийсь з кроків.

оригінальний салат

Крок 5. 

Візьміть тарілку, помістіть на неї спеціальну циліндричну форму та викладіть на дно шар із вареної печінки, потім змастіть її майонезом, після цього посипте вареним яйцем і знову змастіть тонким шаром майонезу.

салат шарами

В кінці посипте морквою по-корейськи. Акуратно, без різких рухів зніміть форму та насолоджуйтесь красою цього вишуканого та апетитного салату шарами! Смакуйте на здоров’я! Якщо вам справді сподобається даний рецепт – обов’язково поділіться ним зі своїми друзями та близькими, щоб вони також змогли відчути цей відмінний смак!

вишуканий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert