Салат „Преміум“

Давайте з вами приготуємо святковий салат на Різдво, адже це величне свято незабаром постукає у наші двері. Готуючись, на перед потрібно продумати все до дрібниць, щоб не забути нічого. І тому ми прийдемо вам на допомогу, радимо приготувати цей салат, щоб урізноманітнити святкове меню. Салат складається із морської капусти, крабових паличок, твердого сиру, моркви по-корейськи та насіння кунжуту. На перший погляд, якось дивно бачити всі ці інгредієнти в одній страві, але насправді вони тільки підкреслюють смак один одного. Не салат, а просто – чудо.

салат апетитний

Для приготування салату потрібні такі складники:

Морська капуста – 150 грамів

Морква по-корейськи – 150 грамів

Крабові палички – 3-4 штуки

Насіння кунжуту – 1 столова ложка

Твердий сир – 150 грамів.

салат складники

Корисні властивості інгредієнтів. Морська капуста або ламінарія – це різновид водорості, яку використовують в для харчування. Вона містить велику кількість корисних речовин, які маю добрий вплив на організм людини, є низькокалорійним продуктом, що допомагає розщеплюватись жирам знижуючи вагу. Йод в її складі допомагає в роботі щитовидної залози, підтримує серцево-судинну систему, перешкоджає появі тромбів, зберігає нервову систему. Марганець бореться з депресією, покращує сон, підіймає настрій. Магній запобігає появі інфаркту, виводить холестерин, зміцнює кістки та зуби. Залізо підвищує рівень гемоглобіну в крові, стимулює імунну систему. Калій виводить шлаки, покращує постачання кисню в головний мозок. Присутність вітамінів допомагають при авітамінозі, покращують зір, впливають на метаболізм. Ламінарію також застосовують в косметологічних цілях, її використовують для обгортання тіла проти целюліту, а маски для омолодження шкіри обличчя. Морква по-корейськи – це закуска, яку всі люблять. Вона зберігає всі корисні властивості що і свіжа морква. Вживання даного продукту позитивно впливає на стан волосся та нігтів, допомагає в роботі мозку, покращує зір, активізує травлення, очищає організм, зміцнює судинні стінки, впливає на серцеву систему, підтримує імунну систему, вона є профілактичним засобом проти застуди. Крабові палички мають не менше корисних речовин і вітамінів, адже виготовляються із м’яса риби. Додавши налички у свій раціон, можна покращити стан нервової системи, зміцнити кровоносні судини, допомогти в діяльності серця. Вони вважаються дієтичною стравою, містять багато білка, тому корисні тим, хто намагається схуднути. Насіння кунжуту багате на мікроелементи й вітаміни, його вживання корисне для волосся та нігтів, воно попереджає передчасне старіння, перешкоджає виникненню онкологічних захворювань, нормалізує циркуляцію крові, запобігає появі атеросклерозу.

Етапи приготування святкового салату:

1. Спочатку беремо окрему тарілку і викладаємо в неї морську капусту, щоб стекла рідина, в якій вона зберігалась. Порада: щоб вибрати якісний продукт, уважно читайте її склад, там має бути ламінарія, вода, сіль, рослинна олія та спеції, а також термін придатності обов’язково перегляньте.

салат приготування

2. Тепер потрібно нарізати крабові палички однаковими кубиками. Порада: при виборі продукту дивіться на термін придатності, чи не пошкоджена упаковка, читайте склад, має складатись з рибного фаршу, якщо він не вказаний на пакуванні, то вони з сої або крохмалю. На дотик палички мають бути соковитими та пружними, червоний колір тільки із зовнішньої сторони. На вагу не варто брати, бо там ви не будете знати склад. Якщо в середині упаковки на продукті є білий наліт, їх краще не брати.

салат вишуканий

3. Твердий сир нарізаємо однаковими кубиками.

салат вітамінний

4. Формуємо салат. Візьміть тарілку для салату, розкладіть на ній морську капусту,

салат корисний

зверху рівномірно викладіть моркву по-корейськи,

салат поживний

потім викладіть нарізані кубики крабових паличок і твердого сиру.

салат пікантний

Зверху притрусіть насінням кунжуту. Смачний, оригінальний, корисний, вітамінний салат на Різдво готовий для подачі на святковий стіл. Смакуйте на здоров’я!

салат готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert