Салат „Вибух емоцій“

Як правило, салати – це прохолодна, хрустка і смачна суміш сирих овочів, фруктів, насіння, олії, соків та інших інгредієнтів. Безсумнівно, сьогодні це найбільш обговорюваний варіант здорового харчування. Крім того, він вписується в будь-який раціон, адже комбінувати продукти можна як завгодно. Подобається Вам це чи ні, але Ви їсте його через його поживність і користь для здоров’я. Більшість дієтологів пояснюють, що салати – це дуже здорова їжа. Додавання його до їжі – найкраще, що Ви можете зробити, щоб уникнути хронічних захворювань. Тому що ми отримуємо користь від щоденного вживання сирих овочів. Мабуть, з салатів виходять найкращі обіди для схуднення. Щоденне вживання салату може дати додатковий заряд енергії. Ми в основному їмо салати, тому що це корисно для нашого здоров’я. Це єдина їжа, яка дає Вам додаткову кількість усіх корисних поживних речовин. Хоча Ви можете додавати будь-які види сирих нарізаних овочів, фруктів, листової зелені, бобових, зернових, сухофруктів, насіння та білків. Не пропустіть заправки, які складаються з олії, оцту, соків, імбиру, часнику та спецій. Але якщо Ви додасте їх забагато, то Ваш баланс калорій також може порушитися. Тому помірність – це ключ до успіху. Важливо знати, чому Ви щодня їсте салати. Іноді Ви можете задавати собі питання :  „Чи корисно їсти салат щодня?“ Відповідь є простою – так, корисно. Якщо Ваша мета — знизити вагу, вибирайте заправки на основі листової зелені. Оскільки в магазинних заправках міститься заправка на основі кукурудзяного сиропу з високим вмістом цукру для збільшення терміну зберігання, Ви можете спробувати власноруч приготувати заправку з корисних інгредієнтів. Скористайтеся нашим прекрасним рецептом здорового і поживного салату „Вибух емоцій“!

салат рецепт

Інгредієнти для салату „Вибух емоцій“ :

– половина одного авокадо
– одне ківі
– гранат (150 гр.)
– листя салату (100 гр.)
– оливкова олія

салат інгредієнти

Кількість порцій – дві. Час приготування – 10-15 хвилин.

Приготування корисного і апетитного салату „Вибух емоцій“ 

Крок 1.

Очистіть ківі від шкірки і наріжте його кружечками. У ківі багато клітковини, яка вже корисна для травлення. Вони також містять протеолітичний фермент актинідин, який може допомогти розщепити білок. Було доведено, що ківі багатий на актинідин, який значно покращує перетравлення великої кількості білків. Ківі багаті поживними речовинами і вітаміном С. Фактично, лише 1 чашка ківі забезпечує приблизно 273 відсотки рукомендованої на день норми. Вітамін С є важливою поживною речовиною, коли мова йде про підвищення імунної системи для запобігання хворобам. Одне дослідження навіть показало, що ківі може підтримувати імунну функцію і знижувати ймовірність розвитку простудних або грипоподібних захворювань. Плоди ківі не тільки можуть забезпечити додатковий стимул для нашої імунної системи, вони також можуть допомогти нам контролювати наш кров’яний тиск. Дослідження 2014 року виявило докази того, що біоактивні речовини в трьох ківі на день можуть знизити кров’яний тиск більше ніж на одне яблуко на день. Це також може означати те, що в майбутньому у Вас знизиться ризик захворіти на певні хвороби серця (інсульт або серцевий напад).

салат яскравий

Крок 2.

Почистіть гранат – нам знадобиться 150 грам. Відомо, що цей червоний фрукт є одним з найкорисніших. Його називають божественним плодом, тому що він є найбільш згадуваним фруктом у богословських книгах. Гранат має антиоксидантні, противірусні та протипухлинні властивості і вважається хорошим джерелом вітамінів, особливо вітаміну А і вітаміну С. Він містить дві сполуки – пунікалагін і пуніцинову кислоту, які надають йому всі потужні переваги. Насправді, Ви будете здивовані, дізнавшись, що антиоксидантів, присутніх в гранатах, майже втричі більше, ніж у вині або зеленому чаї. Щоденне вживання в їжу граната або його соку може бути чудовою підтримкою Вашого імунітету, боротися з діабетом 2 типу, тримати артеріальний тиск під контролем, полегшувати процес травлення і надавати здорового сяйва Вашій шкірі.

салат легкий

Крок 3.

Помийте листя салату і дайте їм обсохнути. 

салат смачний

Крок 4.

Авокадо поріжте на тоненькі пластини за допомогою овочерізки.

салат апетитний

Крок 5.

Коли усі інгредієнти готові, приступаємо до оформлення салату.

салат святковий

Крок 6.

Змішайте усі продукти на тарілці і заправте салат оливковою олією. Смачного Вам!

салат приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert