Салат „Пікантна команда“

Не варто соромитись, коли дозволили собі чогось лишнього та з’їли щось заборонене. Всі ми грішимо в плані їди та кожен може зірватись посеред ночі до холодильника. Головне не панікувати, зрозуміти що інколи варто дозволяти собі такі речі, тому що після важкого робочого дня хочеться відпочити по-справжньому. Ми рекомендуємо Вам спробувати нашу новинку, створену саме для таких ситуацій! Апетитний та ароматний салатик Пікантна команда“ – це справжня ситна та дуже насичена смакота, створена з простих інгредієнтів. Ідеальний варіант для того, щоб прийти з роботи стомленим та не витрачати багато часу на приготування. Все просто, адже в салат входить свіженький огірочок, ароматний сир Сулугуні, ситна ковбаска та хрусткі сухарики. Записуйте рецепт та готуйте його тоді, коли хочете по-справжньому розслабитись!

салат рецепт

Для приготування однієї порції цього супер-салату Вам буде потрібна така кількість продуктів:

– огірок великого розміру

– копчений сир „Сулугуні“ / „Косичка“ ( 2 шматки)

– ковбаса „Дрогобицька“, або на Ваш вибір ( приблизно 150 грамів)

– оливки чорні ( близько 50 грамів)

– сухарики за Вашим смаком ( приблизно 50 грамів)

– майонез ( 1 столова ложка)

салат інгредієнти
  • Час приготування складає всього 7-8 хвилин
  • Кількість порцій – 1

Етапи підготовки салату, поїхали! 

Етап 1.

Візьміть ковбаску та помістіть її на дошку для нарізання. Спочатку зніміть верхній тонкий шар плівки та приступайте до нарізання. Акуратно поріжте ковбасу на кільця, після цього поріжте колечка ковбаси на соломку. Обираючи ковбасу обов’язково придивіться до кольору м’яса на зрізі ковбаси. Ковбаса не повинна бути яскраво-рожевого чи червоного кольору. Наявність таких кольорів означає, що в продукт були додані барвники інші хімічні добавки. Колір натуральної ковбаси має мати натуральний сіруватий відтінок. Запах ковбаси не повинен бути надто сильним. Наявність сильного аромату говорить про додавання ароматизаторів в продукт. Важливо пам’ятати що Тому пам’ятайте, що якщо у складі ковбаси наявна соя, то вміст м’яса в продукті практично зводиться до нуля. Замість нього в ковбасі міститься фарш із хрящів, шкірок та м’ясного збою. Тому враховуючи всі ці правила, постарайтесь вибрати якісну ковбасу, яка розбавить смак салату!

ситний салат

Крок 2.

Наступним буде огірок. Овоч потрібно добряче промити, відрізати хвостик та помістити на дошку. Далі розріжте його навпіл та поріжте дві половинки на соломинки. Запам’ятайте, що обираючи огірок для салату потрібно завжди звертати увагу на його пружність. Такий овоч буде соковитий смачний та хрусткий!

смачний салат

Крок 3.

Наступним буде копчений сир „Сулугуні“ у вигляді косички. Його потрібно порізати на невеликі шматочки. Цей сир – це просто знахідка для любителів насичених присмаків. Цей сир ідеально впишеться в даний салат та зробить його смак в рази кориснішим! Користь копченого сиру особливо актуальна для тих, хто  відчуває нестачу кальцію та фосфору. Орім того, підвищена поживна цінність цього продукту необхідна для людей зі зниженим індексом маси тіла, адже калорійність косички становить близько 320 ккал на сто грамів.

яскравий салат

Крок 4.

Відкрийте упаковку із сухариками та вийміть потрібну кількість, помістивши на окрему тарілку. Можете обрати будь-який смак сухариків, наші фаворити це: прості солоні, з беконом та із зеленню. Перед покупкою перевірте на упаковці термі придатності. Це важливо, адже тоді ви вберігаєте себе від м’яких та незрозумілих на смак сухариків.

оригінальний салат

Крок 5.

Відкрийте банку чорних оливок та вийміть потрібну кількість. Перед покупкою перевірте, чи Ви взяли саме ті плоди, які без кісточок. Ці темні плоди багаті на вітаміни групи В, які сприяють поліпшенню обмінних процесів, покращують стан шкіри, волосся, роботу мозку, нервової та серцево-судинної систем. Ну і загалом беруть участь у багатьох інших важливих процесах в організмі.

апетитний салат

Крок 6.

Ось і все, формуємо салат! Візьміть прямокутну тарілку та викладіть на неї промиті листочки салату, далі добавте шматочки ковбаски, потім додайте шматки огірка та посипте все сухарями, цілими оливками та насінням білого та чорного кунжуту. Смачний, оригінальний та якравий салат готовий. Смакуйте та насолоджуйтесь!

салат приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert