Салат „Асорті смаків“

Користь для здоров’я від щоденного вживання салату просто незліченна. Салат не тільки допоможе Вам схуднути, але й є надзвичайно необхідним для Вашого волосся, шкіри та загального здоров’я та самопочуття. Якщо Вам потрібно більше доказів, щоб приготувати тарілку салату, ось декілька причин, чому Ви повинні їсти салат щодня : салат містить багато волокон. Найкраще в тому, щоб щодня з’їдати тарілку салату, це те, що він містить велику кількість клітковини, яка надовго наситить і допоможе схуднути. Волокна також допомагають травленню, і вони є прекрасним способом боротьби з запорами. Також у салатах є всі необхідні вітаміни. Чи знаєте Ви, що тарілка салату може містити всі вітаміни, необхідні на день? Якщо Ви включите в салат кілька видів овочів, Ви отримаєте найбільш поживну їжу за день. Окрім цього, салати можуть зменшити кількість калорій у Вашому раціоні. Однією з причин, чому Ви повинні їсти більше салатів, є те, що це може допомогти Вам скоротити жири у Вашому режимі. Якщо Ви шукаєте більш здоровий спосіб життя, не забудьте замінити будь-які жирні закуски салатом. Крім того, що салати надзвичайно корисні, вони ще й неймовірно смачні, і це, безсумнівно, ще одна причина, чому Ви повинні їсти салат щодня. Незалежно від того, чи вважаєте Ви його закускою або навіть основною стравою, Ви неодмінно закохаєтесь в цю просту і поживну страву! Що насправді потрібно для приготування салату? Просто сирі овочі та гарна заправка і все! Щоразу, коли Ви відчуваєте голод, замість того, щоб відкривати пакет з чіпсами, вирушайте на кухню і приготуйте собі миску салату. Одна з наших улюблених речей у салаті — це те, що Ви можете їсти його буквально в будь-який час дня. Він легкий, швидко засвоюється і ніколи не змусить Вас відчувати себе важко після його споживання. Тому, записуйте рецепт салату „Асорті смаків“!

салат рецепт

Інгредієнти для однієї порції салату „Асорті смаків“ :

– половина одного авокадо
– шампіньйони (4-5 шт.)
– консервована кукурудза (150 гр.)
– одна цибулина
– оливкова олія
– сіль і перець

салат інгредієнти

Для приготування салату Вам потрібно лише 15 хвилин.

Покрокове приготування :

Крок 1.

Одразу приготуємо шампіньйони, адже на них необхідно найбільше часу. Почистіть і помийте гриби, тоді дрібно їх наріжте та підготуйте оливкову олію і спеції. Гриби є низькокалорійною їжею, яка має поживний ефект. Наповнені багатьма корисними для здоров’я вітамінами, мінералами та антиоксидантами, вони вже давно визнані важливою частиною будь-якої дієти. Наприклад, гриби, вирощені під впливом ультрафіолету, є хорошим джерелом вітаміну D, важливого компонента для здоров’я кісток та імунітету. Гриби є особливо чудовим джерелом цинку, важливого мікроелемента. Цинк є життєво важливою поживною речовиною для імунної системи, а також необхідний для забезпечення оптимального росту немовлят і дітей.

салат простий

Крок 2.

Смажте гриби на оливковій олії до готовності (доки не з’явиться золотиста шкірочка).

салат легкий

Крок 3.

Очистіть авокадо від шкірки і наріжте плід невеликими смужками. Авокадо схвалювали як приклад їжі з великою кількістю поживних речовин, причому одна половина фрукта зараховується до п’яти в день. Авокадо є чудовим джерелом мононенасичених жирів і вітаміну Е, а також хорошим джерелом фолієвої кислоти. Вони також містять більше розчинної клітковини, ніж інші фрукти, і містять ряд корисних мінералів, включаючи залізо, мідь і калій. Безсумнівно, що калорійність авокадо більше, ніж інших фруктів і овочів. Однак цікаве дослідження показало, що вміст жиру і клітковини в авокадо призводить до відчуття ситості, що допомагає регулювати апетит.

салат смачний

Крок 4.

Дрібно наріжте фіолетову цибульку. Цибуля багата рослинними хімічними речовинами, включаючи флавоноїди, які мають як антиоксидантну, так і протизапальну дію. При регулярному вживанні в достатній кількості ці сполуки можуть допомогти захистити від хронічних захворювань, таких як рак і діабет.

салат поживний

Крок 5.

Підготуйте 150 гр. консервованої кукурудзи.

салат корисний

Крок 6.

Оскільки ми вже підготували усі необхідні нам продукти, можемо перейти до формування нашого „Асорті смаків“.

салат апетитний

Крок 7.

Викладіть на центр тарілки масу з грибів і цибульки і красиво оформте страву за допомогою авокадо і консервованої кукурудзи. Подавайте салат охолодженим. Смачного!

салат приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert