Салат „Пікантний обід“

Корейська кухня славиться гострими стравами з великою кількістю морепродуктів, м’яса і гарнірів.В більшості випадків – це пікантні корейські салати, які приправляють олією, соєвим соусом, сіллю, часником, імбиром і пастою чилі. Ще однією особливістю є переважання в них рослинних інгредієнтів над м’ясом. А що, якщо спробувати зробити український варіант такого гостренького салату та урізноманітнити свій раціон. В цьому вам допоможе наш чудовий рецепт салату під назвою „Пікантний обід“. Саме цей смачний та ситний салатик злегка добавить східної нотки, при цьому зберігаючи свою українську особливість та оригінальність. Він складається з білокачанної капусти, хрусткого огірочка та моркви, гостреньких мисливських ковбасок, пекучої білої ріпчастої цибульки, насіння кунжуту та ароматних спецій! Ви точно отримаєте море задоволення від тільки однієї ложечки, тому обов’язково залишайтесь з нами, щоб дізнатись детальний рецепт!

салат рецепт

Для приготування цього оригінального та апетитного салату вам потрібні такі інгредієнти:

– капуста білокачанна більшого розміру 

– гострі мисливські ковбаски ( 2 штуки)

– огірок середнього розміру ( 1 штука)

– морква середнього розміру ( 1 штука)

– ріпчаста цибуля біла ( 1 штука)

– французька гірчиця ( 60 грам)

– насіння кунжуту ( 50 грам)

– оливкова олія ( 2-3 столові ложки)

– спеції 

салат інгредієнти
  • Час приготування – 20 хвилин
  • Кількість порцій – 3

Етапи приготування та рекомендації

1. Розпочніть приготування нашого салату з білокачанної капусти. Для цього, ретельно промийте качан капусти під водою, змиваючи весь дрібний бруд. Далі витріть капусту паперовим рушником та пошинкуйте. Для цього обов’язково використовуйте добре підгострений ніж! Ця класична капуста містить великий набір вітамінів, що збагатять ваш організм, до прикладу: вітамін А, вітаміни С, В1, В2, В3, В6, К і унікальний вітамін U, який попереджає появу виразки шлунка.

салат приготування

2. Моркву також помийте під водою, зішкрябайте верхній шар та помістіть на дошку. Притримуйте однією рукою овоч, злегка притиснувши його до дошки, а іншою старайтесь акуратно провести ножем, щоб розрізати та отримати тонкі скибки морквини. Цей овоч чудово нормалізує травлення і відмінно вписується у пікантні варіанти страв.

апетитний салат

3. Так само промийте й огірок, обріжте хвостик та просушіть паперовим рушником. Далі наріжте овоч за таким самим принципом, що й моркву. Огірок додасть трішки свіжості салату та розбавить загальний гостренький смак. Важливо: плід повинен бути справді свіжим та пружним, адже так, ймовірність того, що вам попадеться смачний, соковитий огірок без гірчинки в рази збільшується!

яскравий салат

4. Наступним етапом буде підготовка мисливських ковбасок. Для початку візьміть їх та очистіть від тонкої плівки. Потім можете сміло нарізати її на кільця не надто великого розміру. Склад цих ковбасок має неймовірній пряно-копчений аромат та смак, з відтінком часника. Якісні мисливські ковбаски мають натуральну оболонку з рівномірним кольором. На дотик цей продукт повинен бути пружним, а також не надто сухим. Окрім того, що ці ковбаски чудово поєднуються в різних стравах, вони ще й є досить поширеним і смачним самостійним перекусом. Тому, універсальність цього продукту лише додає йому плюсів!

пікантний салат

5. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть під протічною водою та поріжте  напів кільцями. Під час нарізання обов’язково змочуйте ніж, щоб не сльозились очі.

оригінальний салат

6. На передзавершальному етапі перевірте, чи подрібнені всі інгредієнти і чи не опущено якийсь з етапів. Підготуйте оливкову олію та спеції за смаком. В нашому випадку ми взяли сіль та пікантну приправу.

смачний салат

7. Зараз, візьміть велику тарілку, помістіть на неї подрібнену капусту, потім добавте слайси з моркви та огірка, посипте все шматками мисливських ковбасок, кільцями ріпчастої цибулі. Зверху злегка полийте все французькою гірчицею, оливковою олією та добавте спецій за смаком. Не забудьте посипати все насінням кунжуту. Соковитий, яскравий та пікантний варінат салату готовий до подачі, насолоджуйтесь на здоров’я! Візьміть на замітку, цей варіант салату чудово поєднується з бокалом червоного сухого вина.

соковитий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert