Салат „Ситний пан“

Ви ж прекрасно знаєте, що чоловічий голод втамувати непросто, адже справжні мужчини люблять ситну їжу, яка наповнить їх енергією та поживними речовинами. Саме тому легкі салати з простих овочів та фруктів точно не підійдуть, щоб задовільнити вашого чоловіка. Основний компонент в таких стравах, це, звісно ж, м’ясо! Адже воно чудово поєднується з ароматним пивом, яке всі так обожнюють! Саме тому, ми підготували для вас справжнє чоловіче комбо з продуктів, яке разом утворює салат під назвою „Ситний пан“. Він складається з апетитної та  ситної ковбаски, хрусткого огірка, консервованого горошку, ароматного твердого сиру та пікантної цибульки. Звісно ж, допомагає довершити смак всіх інгредієнтів смачнючий майонез, який змащує кожен шматочок! Справжня смакота!

Для цього апетитного та ситного салату вам потрібні наступні інгредієнти:

– ковбаса ( приблизно 250 грам)

– огірок середнього розміру ( 1 штука)

– банка консервованого горошку

– сир твердий ( 150 грам)

– пір’я зеленої цибулі ( невеликий пучок)

– майонез ( 2-3 столові ложки)

  • Час приготування – до 15-ти хвилин
  • Кількість порцій – 2

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Приступіть до приготування та розпочніть з ковбаси. Візьміть ковбасу, очистіть її від прозорої шкірки та поріжте на кружельця. Як ми вже говорили – ковбаса один із основних інгредієнтів для справді ситного прийому їжі справжнього мужчини! Тому потрібно уважно слідкувати за тим, щоб вона була справді якісною та не містила надто багато жирних прожилок. Не дуже гарна ознака – це надто яскравий та насичений рожевий колір – думаємо тут все очевидно! Така ковбаса містить барвники та хімічні добавки.

Крок 2.

Далі поставте на дошку для нарізання твердий сир та поріжте його на невеликі соломинки. Сир – не менш ситний продукт, адже містить в собі багато вуглеводів, білків та жирів, він ідеально підходить для втамовування голоду. Не пожалійте та оберіть сир вищої якості, і , відповідно, вищої ціни! Це дуже важливий фактор, який впливатиме на смак та поживність продукту. В жодному разі не беріть дешеві сири, на яких пише „Сирний продукт“. Натуральний сир повинен містити  тільки молоко, сичужний фермент, кисломолочну закваску, сіль та натуральні барвники для посилення кольору.

Крок 3.

Після цього обережно відкрийте банку з зеленим горошком, злийте зайву рідину та дістаньте потрібну кількість ( в даному випадку дістаньте менше ніж половину горошинок). Помістіть їх окремо в невеличку посудину. Незважаючи на те, що зелений горошок рослинного походження, проте він містить в собі велику кількість білків та вуглеводів, які чудово засвоюються організмом, і в свою чергу добре насичують!

Крок 4.

Зелену цибулю промийте під водою, обсушіть паперовим рушником та помістіть на дошку для нарізання. Поріжте зелень більш дрібно. Очевидно, що цибуля повинна бути свіжа, яскрава та пружна, адже тільки тоді вона додаватиме пікантності в салат. Уникайте цибулю з засохшими та жовтими кінцями, адже така не матиме яскраво виражений смак!

Крок 5.

Огірок ретельно промийте під водою та обсушіть. Після цього відірвіть хвостик та поріжте овоч кільцями. Далі просто поріжте його на маленькі та короткі соломинки. Огірок- це саме той інгредієнт, який буде хрустіти в салаті, що ідеально підходить під перегляд футболу з пивом! Чоловік це точно оцінить.

Крок 6.

Далі переконайтесь, що всі інгредієнти вже готові до змішування  і ви не пропустили жоден крок.

Крок 7.

Помістіть порізану ковбасу, сир, цибульку та огірок в тарілку. Потім посипте все зеленим горошком та добавте 2-3 столові ложки майонезу! Дуже добре перемішайте все та прикрасьте за вашим бажанням! Оригінальний, смачний та апетитний салат готовий до подачі, смачного! Приготуйте такий салат своєму чоловіку, який прийшов втомлений з роботи і спробувавши його, всі сили та чудовий настрій обов’язково повернуться! 

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert