Салат „Ресторанна подача“

Влаштувати свято, не виходячм з дому? Дуже просто! Варто лише придумати апетитне та оригінальне меню для вашого обіду або ж вечері і настрій гарантований. Для цього не обов’язково потрібні дорогі та не всім доступні продукти, а всього лиш бажання та трішки фантазії. І ми вам у цьому допоможемо! Салат під назвою „Ресторанна подача“ зробить з вашого буденного стола та сірої кухні справжню ресторанну атмосферу, адже подача цього салату нагадує якийсь вишуканий заклад з неймовірним меню. Він складається з оригінальних макаронів лумаконі, ситної курячої печінки, варених яєць, помідорок черрі, листя петрушки та синього базиліку. Уважно слідкуючи за нашим детальним рецептом та дотримуючись усіх рекомендацій, ви зможете отримати надзвичайно смачний салат  ефектною подачею! Тому, залишайтесь з нами та записуйте кожен крок.

салат рецепт

Для приготування цього оригінального та ситного салату вам потрібні такі інгредієнти:

– макарони лумаконі ( приблизно 150 грамів)

– куряча печінка ( приблизно 250-3000 грамів)

– куряче яйце середнього розміру ( 3 штуки0

– помідора черрі ( 2-3 штуки)

– листя петрушки ( 2 стебельця)

– листя базиліку ( невеликий листочок)

– сметана 

– сіль та перець за смаком

салат інгредієнти

Час приготування – 30 хвилин

Кількість порцій – 4-5 фаршированих макаронин

Етапи приготування та рекомендації

1. Розпочніть приготування салату з підготовки печінки. Зварити курячу печінку не так складно, як може спочатку здатись, головне правильно все підготувати до варіння і не переварити цей продукт, так як печінка може стати жорсткою. Отже, 
розморожену або свіжу курячу печінку насамперед потрібно підготувати задовго до варіння. Акуратно зріжте плівку з печінки і очистіть жовчні протоки, після чого ретельно промийте під протічною холодною водою, помістивши у друшлак.
У каструлю залийте холодної води (не менше половини каструлі) і на великому вогні доведіть її до кипіння. Після цього, помістіть печінку у кип’ячену воду. Після повторного закипання води в каструлі зменшіть вогонь так, щоб вода не дуже інтенсивно кипіла і варіть курячу печінку близько 15-ти хвилин. За 3-5 хвилин до закінчення варіння підсоліть воду і в кінці варіння перевірте продукт на готовність (можна проткнути печінку зубочисткою або ножем і якщо виділятиметься біла рідина без крові – печінка готова до споживання). Зварену печінку вийміть з каструлі і дайте буквально 3-5 хвилин, щоб вона охолодилась. Після цього натріть шматки на дрібній стороні терки.

яскравий салат

2. Поки готувалась печінка, ви можете зварити яйця. для цього помістіть їх у каструлю, залийте водою та доведіть до кипіння. Після цього добавте трішки солі та перемішайте. Зменшіть вогонь та варіть яйця близько 10-ти хвилин. Після цього охолодіть їх під крижаною водою та очистіть від шкаралупи. Потім дрібно наріжте кожне яйце.

салат приготування

3. Візьміть макарони та помістіть їх у каструлю з киплячою водою. Потім добавте трішки солі та зменшіть газ до середнього. Варіть лумаконі згідно інструкції на упаковці. Зазвичай це триває приблизно 7-8 хвилин. Лумаконі- чудовий варіант  макаронів, адже вони оригінальні, їх можна використовувати як звичайні макаронні вироби, і як фаршировану страву. Окрім цього, ці макарони складаються з твердих сортів пшениці, що набагато корисніше та менш калорійніше від звичайних сортів.

апетитний салат

4. Помідору добре помийте під віод, потім відірвіть маленький хвостик та витріть паперовим рушником. Після цього помістіть плід на дошку та подрібніть на досить маленькі кубики. Тому, якщо ви хочете отримати кубики ідеальної форми, які не розтікаються – використовуйте добре підгострений ніж.

апетитний салат

5. Петрушку сполосніть під протічною водою та обсушіть паперовим рушником. Далі помістіть зелень на дошку та подрібніть її.

ситний салат

6. Тепер, перевірте чи підготували ви всі інгредієнти.Якщо нічого не опущено – скоріше приступайте до фінальних дій.

оригінальний салат

7. Візьміть яскраву тарілку та помістіть на неї зварені лумаконі. В глибокій посудині змішайте натерту печінку та яйця, добавте до них зелені, помідори, солі та перцю. Також добавте 2 столові ложки сметани. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Готову салатну масу добавте всередину макарону-ракушки, таким чином фаршируючи їх. Додатково прикрасьте все скибками вареного яйця та помідори. Ще раз злегка посипте все зеленню. По центрі викладіть листя синього базиліку. Ваш поживний та оригінальний салат готовий, смакуйте на здоров’я!

поживний салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert