Салат „В десятку“

Швиденько приготувати щось перед приходом гостей, вгадати страву, яка б точно полонила їхні серця і попасти в десятку! Ось про що мріють справжні господині! Це насправді не так просто, але з нашою допомогою у вас все точно вийде! Просто скористайтесь нашим секретним рецептом оригінального та апетитного салатику і ви завжди будете засипані компліментами про ваші страви! Салат із символічною назвою „В десятку“ – так і говорить сам про себе те, що його інгредієнти дуже вдало та гармонічно поєднуються між собою та утворюють незабутній смак! Він складається з апетитної копченої курочки, хрусткого свіжого огірка, ароматних шампіньйонів та пікантного майонезу! Мінімум інгредієнтів – максимум насолоди, ми це гарантуємо! Отже, давайте пошвидше приступимо до приготування!

салат рецепт

Для приготування цього смачного та соковитого салату вам потрібні такі інгредієнти:

– м’ясо копченої курочки ( приблизно 150 грам)

– огірок середнього розміру ( 1 штука)

– гриби печериці середнього розміру ( 3-4 штуки)

– майонез ( 2 столові ложки)

– оливкова олія ( 2 столові ложки)

– сіль та перець за смаком

салат інгредієнти
  • Час приготування – до 15-ти хвилин
  • Кількість порцій даного рецепту розрахована на  2-х осіб

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Розпочніть приготування салату „В десятку“ з підготовки шампіньйонів. Для цього візьміть печериці та добре промийте їх у воді, очищаючи від мікро бруду, який часто ховається всередині шапочки. Після цього очистіть верхній шар грибів, при цьому стараючись відшкрябати ножем якомога тонший шар шкірки. Не забудьте про ніжку. Потім, помістіть гриби на розігріту на оливковій олії сковороду та смажте їх на середньому вогні. Не забудьте добавити трішки солі та перцю і час від часу перемішувати шампіньйони. Процес смаження забере у вас приблизно 5-7 хвилин.Коли печериці потемніють та підрум’яняться -можете діставати їх зі сковороди. 

салат приготування

Більшу частину цих грибів займає вода. Все решта – складається з поживного й білка, кислот, вітамінів і мінералів. Також печериці містять багато фосфору – не менше, ніж в рибі. Також шампіньйони багаті вітамінами групи В, Е, D. Ці гриби вважаються прекрасною дієтичною їжею. Незважаючи на невелику калорійність, вони досить поживні за рахунок високої концентрації білків та вітамінів.

Крок 2.

Потім візьміть огірок та добре промийте його під водою. Після цього відріжте хвостик та поріжте овоч напів кільцями. Огірок повинен бути пружним та свіжим, адже так ви зменшуєте ризик того, що вам попадеться плід з гіркуватим присмаком!

смачний салат

Крок 3.

М’ясо копченої курки поріжте на невеликі шматки. Копчене м’ясо хоч і вважається не зовсім корисним продуктом, його любить велика кількість людей і вже досить довгий час. Привертає м’ясо своїм апетитним виглядом і неповторним ароматом, який додає страві пікантності. Якщо говорити про користь копченої курятини, то це м’ясо, як ніяке інше, корисне для нашого здоров’я. Протеїн, калій і магній, які вона містить в надлишку, є незамінними будівельними матеріалами для нашого організму, котрі допомагають запобігати такі хвороби як гіпертонія, інсульт та інфаркт.

апетитний салат

І, все-таки, плюс в цьому продукті є, адже натуральне копчення наділяє готовий продукт хорошим бактеріальним ефектом, не вносячи в нього холестерин і додаткові транс-жири, яких не уникнути при смаженні.

Крок 4.

Після того, як ви пройшли усі етапи, перевірити, чи не пропустили ви часом якийсь з етапів. Підготуйте всі інгредієнти до завершального етапу.

оригінальний салат

Крок 5.

Для цього, помістіть на тарілку шматки курки, смажені печериці та кільця огірка. Посередині добавте 2 столові ложки майонезу та не забудьте добавити солі та перцю. Ретельно перемішайте все, щоб всі інгредієнти добре увібрали в себе майонез.

соковитий салат

Потім красиво викладіть готовий салат на тарілку, додатково прикрасьте салат шматками огірка. Тепер все готово до подачі! Цей ситний та апетитний салатик сподобається всім, хто тільки піднесе його до рота. Переконайтесь в цьому самі та обов’язково спробуйте приготувати його. Смачного!

ситний салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert