Салат „На гребені хвилі“

Смачні, неважкі у приготуванні салати – це чудовий спосіб перекусити чи пообідати з користю для організму. Наше життя сьогодні , на жаль , проходить в шаленому темпі : робота , справи… Часу приготувати собі корисний , повноцінний і поживний обід не залишається взагалі. Щоб „заморити черв’ячка“ ми перебиваємо собі апетит бутербродами , солодощами або фаст-фудом. Це , звісно , втамовує голод , але є абсолютно непотрібним нашому організму. Краще подумати наперед і приготувати щедру порцію легкого , проте поживного салатика – так Ви зможете і пообідати чи повечеряти , і ще залишиться на другий день , щоб захопити з собою на роботу. Ми пропонуємо Вам салат „На гребені хвилі“ , який є тією самою альтернативою шкідливим перекусам. Салат з беконом , броколі , кримською цибулькою , горіхами і родзинками потішить Вас своєю простотою, насиченим смаком і користю , яку несуть в собі усі інгредієнти. Неважливо , чи Ви готуєте салат для сімейного обіду чи святкового застілля – він підійде до будь-якої нагоди!

салат рецепт

Інгредієнти для салату „На гребені хвилі“ :

– свіжий бекон (3 шматочки)
– кочан броколі
– одна фіолетова кримська цибуля
– волоські горіхи (30 гр.)
– родзинки (25-30 гр.)
– майонез для заправки

салат інгредієнти

Кількість порцій : 1
Час приготування : 20 хвилин

Приготування

Крок 1.

Для початку ми займемося беконом. Оберіть три свіжих , м’ясистих шматочки бекону. Цей продукт небезпідставно вважають корисним : свинина , з якої він готується , містить майже всі вітаміни , мінерали і мікроелементи. Споживання бекону відновлює сили людини , сприяє правильному формуванню скелету , покращує стан серцево-судинної системи і навіть позбавляє від депресивного стану.

салат апетитний

Крок 2.

Для того , щоб посмажити бекон , вийміть його з холодильника за 10 хвилин до цього , щоб він не був занадто холодним. Розігрівати сковорідку не потрібно , просто розмістіть на ній нарізані шматочки бекону і смажте на середньому вогні. Після цього обсушіть бекон на паперовому рушничку.

салат корисний

Крок 3.

Візьміть кочан броколі і дрібно його наріжте. Цей продукт містить велику кількість вітамінів , завдяки яким знижується ризик серцево-судинних захворювань , а також антиоксиданти і антизапальні утворення. Броколі також є чудовим природним лікувальним засобом від виразки і навіть раку.

салат яскравий

Крок 4.

Фіолетова цибуля , завдяки вмісту антиоксидантів , є природним антисептиком , який ефективно бореться з простудами і гнійними ранами. В складі цього продукту є вітаміни А, В, С, Е, а тому його регулярне споживання дозволяє значно покращити стан шкірних покровів , судинних стінок , а також волосся і шкіри.

салат смачний

Крок 5.

Наріжте кримську цибулю на дуже дрібні квадратні шматочки і замочіть в холодній воді – так смак буде не надто вираженим і Ви зможете насолодитися іншими інгредієнтами.

салат поживний

Крок 6.

Також ми додамо до нашого салату 30 гр. родзинок. Родзинки є корисними для нервової системи , покращують сон, нормалізують гормональний фон , укріпляють імунітет , а також, за рахунок магнію в їх складі , уповільнюють старіння клітин. Також цей продукт рекомендують людям , які сидять на дієті – родзинки є ідеальною альтернативою солодощам. Діабетикам і людям з ожирінням , проте , варто уважно ставитися до частого споживання родзинок.

салат легкий

Крок 7.

Волоські горіхи є дуже корисними – висока концентрація заліза в них дозволяє боротися з анемією. Також в їх складі є йод і цинк – а вони позитивно впливають на щитоподібну залозу , стан волосся , шкіри і нігтів.

салат простий

Крок 8.

Заправкою для „На гребені хвилі“ слугуватиме майонез. За бажанням можете замінити його сметаною чи білим натуральним йогуртом.

салат святковий

Крок 9.

Оберіть красиву тарілку для салату. Перемішайте усі інгредієнти з майонезом , викладіть на тарілку і „намалюйте“ майонезом хвильку. Також можна прикрасити зеленню і додати спеції за бажанням. Смакуйте на здоров’я!

салат приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert