Салат „Швидке задоволення“

Проста та легка їжа просто повинна бути в раціоні кожного! Адже інколи потрібно розвантажити свій шлунок від важкоперетравлюваної їжі, очистити його і споживати легкі салатики, які, водночас, будуть наповнювати вас ситністю та легкістю, при цьому залишаючи відчуття легкості. Такими характеристиками може похвалитись салатик під назвою «Швидке задоволення», який містить в собі апетитні крабові палички, які можуть досить добре втамувати голод, але не переповнювати шлунок, чорні оливки, смачнючий та ароматний сир сулугуні, варене куряче яйце, яке додасть салатику всім потрібного білка, зелену цибульку та червоний болгарський перець. Обов‘язково спробуйте приготувати його, адже він забере у вас мінімум часу і подарує легку ситість в шлунку.

салат рецепт

Для приготування цього оригінального салату вам потрібні такі інгредієнти: 
– крабові палички ( 4 штуки)
– копчений сир сулугуні ( ціла косичка/ 250 грам)
– зелена цибуля ( 2 стебельця)
– куряче яйце середнього розміру ( 1 штука) 
-болгарський перець червоний ( четвертинка)
– оливки консервовані чорні ( 5-6 штук) 
– сіль та перець за смаком 
– оливкова олія ( столова ложка) 

салат інгредієнти

Час приготування – 10 хвилин
Кількість порцій – 2

Покроковий рецепт та поради щодо приготування 
Крок 1.
Вийміть крабові палички з упаковки, помістіть на дошку для нарізання та поріжте кожну паличку на тонкі смужки. При цьому, крабові палички не повинні розсипатись та кришитись при нарізанні, адже це свідчить про те, що продукт низької якості. Якісні та смачні палички будуть пружні та еластичні, матимуть в міру насичений колір. Окрім цього, склад таких паличок повинен містити на першому місці м’ясо сурімі( риб’ячий фарш), а потім інші інгредієнти.

смачний салат
Крок 2.
Копчений сир сулугуні (косичка) розплетіть та подрібніть руками кожен шматок на тонші смужки. Обираючи цей сир, зверніть увагу на склад продукту. Як правило, чим менше інгредієнтів у складі, тим більша вірогідність того, що сир не містить шкідливих добавок. Колір сиру також не повинен бути надто різкого, жовтого кольору. Радимо також звернути увагу на такі особливості: сулугуні повинен бути виготовлений тільки з тваринних жирів. Якщо на етикетці написано «сирний продукт», то в складі присутні замінники молочного жиру. Присутність слова «копчений» на етикетці свідчить про натуральний спосіб копчення. Якщо ж на упаковці вказано «з ароматом копчення», то в процесі використовувався рідкий дим.

простий салат
Крок 3.
Болгарський перець промийте під водою, відріжте його хвостик та витріть паперовим рушником.
Після цього розріжте овоч навпіл та очистіть середину від маленьких зерняток, ще раз сполосніть в середині. Потім розріжте одну половину навпіл та подрібніть отриману четвертинку на соломку. 

яскравий салат
Крок 4.
Куряче яйце поставте у маленьку каструлю, залийте його холодною водою та помістіть на плиту з великим вогнем. Доведіть воду до кипіння, а після цього добавте у неї чайну ложку солі, щоб куряче яйце потім краще очищувалось. Зменшіть газ та варіть яйце приблизно 8-10 хвилин, щоб отримати більш густу консистенцію жовтка. Після того, як час пройде, злийте гарячу воду, помістіть каструлю під кран з холодною водою та охолодить яйце. Далі з легкістю очистіть його від шкаралупи і розріжте навпіл. Акуратно вийміть жовток від яйця, сьогодні він нам не потрібен. Білок яйця помістіть на дошку та поріжте на невеликі смужки. 

апетитний салат
Крок 5.
Обережно відкрийте банку консервованих оливок, злийте рідину та дістаньте потрібну кількість плодів. Помістіть їх на дерев‘яну дощечку та поріжте на кільця. Використовуйте оливки без кісточок, адже вони найкраще підходять до салату, бо не потребують додаткових дій із вийманням кісточки.

легкий салат
Крок 6.
Зелену цибулю добре промийте у воді, потім витріть паперовим рушником та помістіть на дошку для нарізання. Після цього подрібніть зелень 

соковитий салат
Крок 7. 
Переконайтесь, що всі інгредієнти подрібнені та готові до фінального етапу.

салат приготування
Візьміть велику тарілку,помістіть на неї смужки з крабових паличок, сир сулугуні, варений яєчний білок, кільця чорних оливок та болгарський червоний перець. Зверху посипте все зеленою цибулькою та за потреби посоліть та поперчіть все. Злегка полийте все столовою ложкою оливкової олії холодного віджиму і приступайте до споживання! Наш апетитний, яскравий та поживний салатик готовий. Смакуйте на здоров’я!

оригінальний салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert