Салат „Унікальна рецептура“

Яка ж чудова страва, ці салати! В них можуть поєднюватись будь-які види інгредієнтів, але при цьому, вони завжди смакуватимуть та чудово втамовуватимуть голод! Їхнє різноманіття просто вражає, а ефектна подача деяких часто просто шокує! Ви не даремно зараз читаєте ці рядки, адже, ймовірно, ви в пошуках саме такої страви. І це правильне рішення, що вирішили завітати саме до нас! Ми якраз підготували для вас салат під назвою «Унікальна рецептура», який складається з неймовірних інгредієнтів, а саме: ситного курячого філе, вітамінного кабачка, яскравих помідорок чері, корисних волоських горіхів, ніжного вершкового масла, ароматної петрушки та молочної сметанки. Ви отримаєте максимум задоволення та неодмінно захочете приготувати його ще раз! 

салат рецепт
Для приготування цього апетитного та яскравого салатику вам потрібні наступна кількість інгредієнтів:

– куряче філе ( приблизно 250 грамів)
– кабачок більшого розміру (половинка), або ж середній розмір
– томати чері ( приблизно 80 грамів) 
– вершкове масло ( близько 50 грамів)
– волоські горіхи ( 3 штуки)
– сметана ( 1 столова ложка)
– стебельце петрушки 
– сіль та перець за смаком 

салат інгредієнти
  • Час приготування – 40 хвилин 
  • Кількість порцій розрахована на 3 осіб

Детальний рецепт та деякі рекомендації від нас

Крок 1.

Розпочнемо приготування саме з курячого філе,адже його потрібно відварити. Проте, спочатку потрібно ретелньо промити його у воді, зрізати тонку плівку жиру та витерти паперовим рушником. Далі помістіть м’ясо у каструлю та залийте холодною водою, поставивши все на плиту з великим вогнем, щоб довести воду до кипіння. Після закипання зберіть пінку, яка утворилась на поверхні, додайте до курки пів столової ложки солі та ретельно перемішайте все. Додатково можна добавити перець горошком. Потім зменшіть газ та накрийте каструлю кришкою. Варіть куряче філе близько 30-ти хвилин. Потім злийте гарячу воду, а філе помістіть на тарілку остивати. далі поріжте його на скибки.

ароматний салат

Крок 2.

Тепер переходимо до помідорок чері. Спочатку ретельно промийте плоди та відірвіть маленькі хвостики. Далі розріжте їх навпіл. Потім розігрійте сковроду та добавте туди вершкове масло. Після цього помістіть помідорки та злегка підсмажте їх на середньому вогні, близько 3-х хвилин. Можете добавити спецій за смаком.

оригінальний салат

Не перестарайтесь зі смаженням, щоб помідорки не були надто м’які та не смажте їх під закритою кришкою, а навпаки. Хочемо зазначити, що томати черрі не тільки смачніші від звичайних, але й набагато корисніші , аніж помідори великих сортів. В них міститься більше вітаміну С та природного антиоксиданту. 

апетитний салат

Крок 3.

Наступним буде кабачок. Добре промийте овоч у воді, потім відріжте хвостик та помістіть на дошку для нарізання. Поріжте кабачок на кубики середнього розміру та помістіть на розігріту сковороду.

салат приготування

Добавте солі та перцю за бажанням. Смажте кубики приблизно 5 хвилин, час від часу перемішуючи. Не можна не зауважити, що цей овоч багатий  на вітаміни В1, В2 і особливо С. У 100 грамах кабачка міститься близько 17% добової потреби у вітаміні С. Також в ньому є велика кількість калію.

яскравий салат

Крок 4.

Не менш важливим у цьому салаті є соус. Точніше кажучи – досить вирішальний, адже він має дуже класний присмак та розбавляє весь смак салату.  Щоб створити його вам потрібно спочтаку промити петрушку, очистити горіхи від шкаралупи та помістити їх в блендер і дуже добре взбити.

поживний салат

Потім добавте це у посудину, в яку потрібно долити сметанку. Ретельно перемішайте все і ваш ідеальний соус готовий!

ситний салат

Крок 5.

На даному етапі переконайтесь, чи не забули ви щось із зазначених кроків. Якщо все в порядку – мерщій приступайте до процесу створення цього дієтичного салатику! 

ніжний салат

Крок 6.

Візьміть велику салатницю, помістіть туди просмажені кубики кабачку, потім добавте соковиті помідорки. Зверху викладіть курочку, яка змащена наши апетитним соусом. Ось і все, дуже ароматний та ніжний салатик готовий до подачі. Він ідеально підходитме як і для обіду, так і для вечері. Смакуйте на здоров’я!

дієтичний салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert