Салат „Насичений смак“

Ідеальна страва та, від якої можна повністю відчути смак кожного інгредієнта окремо, але водночас мати чітке відчуття всього загального присмаку! В таких стравах, зазвичай, використовуються тільки якісні продукти, а також застосоване вміння правильно підбирати все за смаковими властивостями. Так, салат під назвою „Насичений смак“ подарує вам незабутні емоції, адже містить в собі продумані інгредієнти, які чудово поєднюватимуться один з одним. Ароматний твердий сир, зелені оливки, свіжі листочки руколи, соковита помідорка, яскравий перець, апетитна в’ялене м’ясо, волоські горіхи, кеш’ю та пікантна цибулька зроблять ваш прийом їжі справді незабутнім. Цей пікантний та апетитний салатик швидко втамує ваш голод, подарує відчуття задоволення від їжі, а також доставить естетичне задоволення, за рахунок ефектного оформлення. Обов’язково залишайтесь з нами та уважно слідкуйте за етапами приготування, щоб отримати такий оригінальний салат!

салат рецепт

Для приготування цього простого салату вам потрібні такі інгредієнти:

– сир твердий з горіховою начинкою ( приблизно 150 грамів)

– в’ялене м’ясо ( приблизно 150 грамів)

– помідора середнього розміру ( 1 штука)

– жовтий перець середнього розміру ( 1 штука)

– горішки кеш’ю ( 30 грамів)

– волоські горіхи ( 30 грамів)

– листя руколи ( маленький пучок)

– оливки зелені ( 2-3 штуки)

– синя цибулю середнього розміру ( 1 штука)

– насіння кунжуту ( приблизно 50 грамів)

салат інгредієнти
  • Кількість порцій – 2
  • Час приготування – 15 хвилин

Етапи приготування та рекомендації

1. Візьміть твердий сир та вийміть його з упаковки. В нашому випадку ми придбали одразу порізаний сир, але ви можете без проблем використовувати і цілий, просто самостійно нарізавши його. Хочемо зауважити, що обов’зково потрібно перевіряти термін придатності продукту. Якщо ви помітили, що сир має сухі краї та поверхню, а ткож підозрілі сліди цвилі – відмовтесь від такого сиру. Найкращим і найякіснішим варіантом хорошого сиру буде продукт ніжного, молочного кольору. без насичених яскравих відтінків, з приємним запахом та хорошим складом. Ідеальним варіантом буде такий список: молоко коров’яче, сіль кухонна, сичужний фермент та кальцій хлористий.

мсалат приготування

2. Тепер приступіть до в’яленого м’яса. Ми також використовуватимемо саме готовий варіант продукту, адже так шматки виходять більш тонкі. Якщо ви впевнені в своїх силах – можете сміло нарізати м’ясо самостійно, при цьому використовуючи добре підгострений ніж, за допомогою якого можна досягнути надтонких шматків.В’ялене м’ясо буде корисним  при нестачі в раціоні білків і тваринних жирів, його рекомендують тим людям, ку кого анемія. Мікроелементи, що знаходяться у в’яленому м’ясі нормалізують холестерин в крові, допомагають в профілактиці проти атеросклерозу. Сучасна технологія сушіння зберігає в готовому продукті всі корисні речовини, які містяться в свіжому м’ясі: білок, вітаміни А, В і РР, мікроелементи, такі як: магній, залізо, фосфор, кальцій, цинк. 

смачний салат

3. А зараз, візьміть жовтий перець та сполосніть його під водою. Потім відріжте хвостик та розріжте його навпіл. Очистіть овоч всередині від дрібних зерняток та ще раз сполосніть. Після цього подрібніть овоч, нарізавши соломкою. Цей овоч містить велику кількість різних вітамінів: каротин, вітамін В1, В2, В9, С, Р, РР. Такий якісний склад здатний перемогти безсоння, підвищену стомлюваність і дратівливість. Мінеральних речовин в солодкому перці теж досить багато, тому, потрапляючи в наш організм, вони ведуть ефективну боротьбу з анемією, підвищують імунітет, сприяють зміцненню волосся та нігтів.

корисний салат

4. Акуратно відкрийте банку зелених консервованих оливок, злийте рідину та дістаньте потрібну кількість плодів. Помстіть оливки на дошку для нарізання та наріжте їх кільцями.

соковитий салат

5. Листя руколи ретельно промийте під водою, а потім просто витріть паперовим рушником, або ж залиште висихати.

апетитний салат

6. Синю цибулю очистіть від лушпиння, а потім трохи сполосніть під водою. Далі помістіть її на дошку для нарізання та поріжте тонкими кільцями.

простий салат

7. Тепер, переконайтесь, що всі інгредієнти подрібнені та готові до завершального етапу. Для цього візьміть велику тарілку та помістіть на неї ломтики сиру, шматки в’яленого м’яса, подрібнений перецьі помідору, кільця синьої цибулі та посипте все зверху волоськими горіхами і кеш’ю. Довкола красиво викладіть порізані оливки, а також листя руколи. Злегка полийте все оливковою олією холодного віджиму та подавайте цей оригінальний салат до столу. Смачного!

соковитий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert