Салат „Кулінарний скарб“

Розвиток кулінарії прогресує кожного року, тому те, що було актуально та смачно декілька років тому, сьогодні вважається не зовсім смачним та естетичним на вигляд. Мода на правильну їжу тепер покорила всіх, адже більшість зрозуміли важливість гарної фігури та чудового самопочуття. Тому, популярність різноманітних салатів зараз на піку слави! Одним з таких корисних та апетитних салатів є „Кулінарний скарб“. Він наповнить вас різними корисними вітамінами, важливими елементами та вітамінами. А головна його перевага – це простота приготування та швидкість процесу. Він складається з яскравих та соковитих помідорок, хрусткого огірка, пікантної синьої цибульки, курячих яєць, сиру сулугуні, гостренької гірчиці та ароматного кропу. Обов’язковов спробуйте приготувати його та поділитись враженнями з близькими!

салат рецепт

Щоб приготувати соковитий салат „Кулінарний скарб“, вам знадобляться такі інгредієнти:

– помідора середнього розміру ( 2 штуки)

– свіжий огірок середнього  розміру ( 1 штука)

– синя цибуля середнього розміру ( 1 штука)

– курячі яйця ( 2 штуки)

– сир сулугуні ( близько 150-ти грамів)

– кріп ( невеликий пучок)

– оливкова олія ( 2 столові ложки)

– гірчиця середньої гостроти ( 1 столова ложка)

– сіль та перець за смаком

салат інгредієнти
  • Час приготування – 15 хвилин
  • Кількість порцій – 2

Покроковий рецепт та рекомендації щодо приготування

Крок 1.

Для початку приступіть до яєць. Для цього, розбийте у посудину з глибоким дном 2 курячі яйця, потім ретельно перемішайте їх, злегка взбиваючи, щоб утворилась однорідна консистенція із жовтка та білка. Посоліть та поперчіть її. Далі налийте оливкову олію у сковороду, розігрійте її на великому вогні та влийте туди рідину з яйця, щоб воно покривало всю поверхню.

смачний салат

Зменшіть вогонь до середнього та готуйте яєчний млинець приблизно 2 хвилини з однією сторони, а потім акуратно переверніть на іншу. Слідкуйте за тим, щоб яйце не підгоріло, а лише злегка припеклось. Заберіть один млинець та помістіть на тарілку, далі влийте другу порцію рідини у сковороду та повторіть ті самі дії. Потім, накладіть один млинець на інший так, щоб вони були рівні і загорніть навпіл. Після цього поріжте млинці смужками.

ситний салат

Крок 2.

Сир сулугуні дістаньте з упаковки та помістіть на дошку для нарізання. Після цього поріжте його на соломинки середнього розміру. Щодо сиру: він не повинен кришитись, а має бути досить еластичним та пружним, окрім цього приємний молочний колір та ніжний запах, будуть хорошими показниками якості продукту! Користь сиру зумовлена наявністю великої кількості вітамінів і мінералів. Цей продукт може швидко відновити енергетичні витрати організму, а також поліпшити обмін речовин. Крім цього, при регулярному споживанні сулугуні сприяє поліпшенню метаболізму в організмі.

вишуаний салат

Крок 3.

Візьміть синю цибулю, очистіть її від лушпиння та сполосніть під струменем води. Після цього помістіть овоч на дошку для нарізання та поріжте її на досить тонкі кільця.Синя цибуля не настільки гостра, тому можете не переживати за те, що очі можуть пекти.

яскравий салат

Крок 4.

Свіжий огірочок помістіть під струмінь води та ретельно промийте його. Далі відріжте маленький хвостик і помістіть його на дошку. Акуратно поріжте його соломкою. Товщина соломки повинна бути приблизно 1 сантиметр.Ми радимо обирати справді свіжий та пружний плід, адже так, ви відчуватимете хрумкання в салаті, що завжди приємніше та даруватиме відчуття свіжості.

оригінальний салат

Крок 5.

Помідори ретельно промийте під водою, відірвіть маленький хвостик та помістіть на дошку. Далі візьміть добре підгострений ніж, який точно справиться з цим овочем і не дасть м’якоті розтектись. Наріжте помідори на соломку. Зверніть увагу й на самі плоди, вони повинні бути пружні та свіжі, щоб отримати кращий результат.

корисний салат

Крок 6. 

А зараз, переконайтесь, що всі інгредієнти готові та їх можна поєднувати, щоб утворити наш оригінальний та соковитий салатик.

апетитний салат

Крок 7.

Візьміть велику тарілку, помістіть у неї подрібнені помідори, огірок, смужки сиру сулугуні та яєчні смужки. Ретельно перемішайте все. Добавте до них оливкову олію, подрібнений кріп та трішки гірчиці. Ще раз змішайте інгредієнти. Після цього, помістіть зверху тонкі кільця цибулі.Ось і все, нічого складного у приготуванні немає, а результат – просто неймовірний. Смакуйте на здоров’я!

соковитий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert