Салат „Кульки насолоди“

Підняти собі настрій – дуже легко! Варто лише порадувати себе чимось смачненьким та апетитним на вигляд. Вченими не раз доказано, що красива та смачна їжа здатна зменшувати стрес та покращувати настрій. Саме тому, ми підготували для вас один простий рецепт салату, який підкорить вас своїм оригінальним та яскравим виглядом, а також пікантним смаком! Салат під назвою „Кульки насолоди“ – це чудовий салат-перекус, щоб втамувати голод та добавити енергії в свій день! Салат складається з апетитної копченої курячої грудки, соковитого червоного перця, курячих яєць, ароматного твердого сиру та майонезу! Взявши таку одну кульку до роту ваш настрій різко підніметься вгору, а смакові рецептори отримають неабияке задоволення! Дуже великим плюсом салату є те, що він складається з досить бюджетних та всім доступних інгредієнтів, проте, це не заважає йому виглядати більш дорого та вишукано.   

салат рецепт

Для приготування нашого смачного та ситного салату вам потрібні такі інгредієнти:

– червоний болгарський перець ( 1 штука/ половинка)

– куряче яйце середнього розміру ( 2 штуки)

– копчена куряча грудка ( приблизно 150-200 грамів)

– твердий сир ( 100 грамів)

– майонез ( 2 столові ложки)

– спеції за смаком

салат інгредієнти
  • Час приготування – 15 хвилин
  • Кількість кульок – 3-4

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Так як всі інгредієнти, окрім курячих яєць потребують лише нарізки, логічно буде приступити саме з їхнього варіння. Для цього помістіть яйця у невелику каструлю, потім залийте холодною водою і поставте на сильний вогонь, так, шоб довести воду до кипіння. Після закипання води добавте трішки солі та перемішайте воду. Це допоможе шкаралупі краще відлущуватись. Зменшіть вогонь та варіть яйця приблизно 10 хвилин. Після завершення часу, злийте кип’яток та піднесіть каструлю під холодну воду. З легкістю очистіть яйця від шкаралупи та подрібніть на кубики.

салат пригоутвання

Крок 2.

Курячу грудку помістіть на дошку для нарізання та поріжте на кубики. Якщо вам трапляються ділянки з жиром -краще відрізати їх. Копчена курка хоч і не є дуже корисною, проте інколи дозволяти її собі – це справжнє задоволення! Адже ця курочка настільки ароматна та пікантна, що зробить будь-яку страву в рази апетитнішою та смачнішою! Проте, не взловживайте нею і обирайте тільки якісний та перевірений продукт! Окрім цього, вона не втрачає повністю всі корисні властивості, тому наповнить вас білком та зробить ситими!

смачний салат

Крок 3.

Болгарський перець добре промийте під водою, відріжте хвостик та розріжте овоч навпіл. Після цього очистіть перець всередині від дрібних зерен та сполосніть. Далі поставте його на дошку для нарізання і подрібніть на кубики. Щодо перця – він має бути трохи твердуватим та пружним, адже тоді – соковитість цього овоча гарантована!

ситний салат

Крок 4.

Твердий сир потріть на терці середнього розміру. Сир не повинен кришитись, а має зберігати свою еластичність та пружність. Саме такими є більш дорогі сири, які складаються тільки з натуральних компонентів. Тому, старайтесь обирати тільки перевіреного виробника та справді хороший сир!

оригінальний салат

Крок 5.

Ну що ж, ми практично на фінальній лінії, залишилось тільки перевірити, чи не пропустили ви часом якийсь з кроків і тоді можна починати формування самого салату!

простий салат

Для цього візьміть глибоку салатницю, помістіть у неї кубики червоного перця, копчену грудку та варені яйця. Добавте до них 2 столові ложки майонезу та ретельно перемішайте. За бажанням можете добавити спеції. Тепер, переходимо до формування самих кульок. Посипте тертий сир на дерев’яну дощечку, після цього наберіть столовою ложкою салатну масу, що утворилась та обкачайте її рукою в сирі. Салат повинен наче „склеїтись“ з тертим сиром та утворити кульку.

соковитий салат

Продовжуйте ці дії, поки у вас не закінчиться салат. Ось і все. Тепер красиво розкладіть їх на велику тарілку та подавайте до столу! Простий, оригінальний та досить ситний салат готовий до подачі! Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert