Салат „Від шефа“

Щоб скуштувати якусь вишукану страву, зовсім не обов’язково ходити щодня у ресторани. Достатньо мати велике бажання та трішки вмінь і кулінарний шедевр у вас на столі! Ми в свою чергу запропонуємо вам незрівнянний рецепт корисного салату, який якраз і допоможе перенести вас у атмосферу ресторану. Вишукана червона ікра, ситне куряче яйце, корисна морська капуста та насіння кунжуту створять незабутній смак та емоції. Приготувавши такий яскравий салат, ви зможете відкрити для себе нові смакові мікси та урізноманітните свій щоденний раціон. Подавши його до столу, ви точно приємно здивуєте своїх гостей та отримаєте купу компліментів щодо своїх кулінарних вмінь. Ці інгредієнти саме в такому поєднанні справді створені для кухонь професіоналів, але ми це точно відтворимо у вашій реальності! та на вашій кухні! Ну що, готові спробувати себе у ролі шеф-кухаря? Тоді поїхали!

салат рецепт


Ось, що вам потрібно, щоб отримати порцію вишуканого салатику на двох осіб: 
– ікра червона ( 2 столових ложки без гірки) 
– одне куряче яйце середнього розміру 
– морська капуста ( приблизно 100 грамів) 
– насіння білого кунжуту ( 2 столових ложки) 

свіжий салат

Час приготування – 15 хвилин

Детальний рецепт та рекомендації щодо приготування, слідкуйте уважно, щоб нічого не пропустити!

Крок 1.

Розпочнемо ми, звісно ж, з курячого яйця. Помістіть його у невелику каструлю. Далі залийте їх холодною водою та увімкніть сильний вогонь так, щоб вона закип’ятилась. Після цього добавте у воду солі, щоб яйце краще і простіше очищувалось. Варіть куряче яйце приблизно 10 хвилин, щоб отримати жовток більш твердної консистенції.

вишуканий салат

Опісля злийте кип’яток та наповніть каструлю з яйцем дуже холодною водою, щоб якнайшвидше приступити до очищення. Звільніть яйе від шкаралупи та поріжте його на кільця. Жовток  дістаньте зсередини та відкладіть у посудину, він нам ще знадобиться. А кільця білка помістіть на окрему тарілку.

апетитний салат

Крок 2.

Зазначену в рецепті кількість морської капусти відкладіть у окрему посудину. Ця диво рослинка здатна наповнити ваш організм великою кількістю необхідних корисних речовин! Більшість, мабуть, знає, що в ній міститься велика кількість йоду, але також вона має в собі такі речовини, які здатні виводити з організму всі шкідливі токсини. Окрім цього, морська капуста багата на вітаміни А, В, С, D та Е.

ніжний салат

Крок 3.

Відкиньте 2 столових ложки ікри у окрему посудину. Проконтролюйте те, щоб ікра була справді якісною та натуральною. Зазвичай, така буде коштувати більш дорого, але орієнтуйтесь не тільки на це, а ще й на самого виробника.Варто пам’ятати , що смачна та якісна ікра має дрібні, цілісні та розсипчасті крупинки, які мають всередині ядро. Якщо всередині банки багато рідини – це означає, що продкут вже розморожували. Червона ікра зможе наповнити вас вітамінами А, В, Е та вітаміном D. Також вона багата на кальцій, фосфор, залізо та йод. Цей продукт є чудовим джерелом білка, адже в 100 грамах ікри міститься приблизно 30 грамів білка, а це практично пів добової норми. 

корисний салат

Крок 4.

Насіння кунжуту відсипте у стаканчик. Не пропускайте кунжут, адже багатьом здається, що він зовсім не має смаку та не такий важливий в салаті. Але ви глибоко помиляєтесь, адже він підкреслить смак інших продуктів та ще й подарує вам багато корисних мікроелементів. Вживаючи його в сирому, термічно необробленому вигляді можна засвоїти велику кількість магнію, кальцію, фосфору та інші корисні елементи.

смачний салат

Крок 5.

Тепер візьміть велику та яскраву тарілку і помістіть на неї по центрі порцію морської капусти. Довкола неї акуратно викладіть кільця з білка та заповніть їх червоною ікрою, використовуючи чайну ложку..Зверху посипте все жовтком( трішки подрібніть його), який ми відкладали, а також насінням кунжуту. Ваше ресторанне частування готове, лише погляньте який апетитний, смачний та свіжий салатик у вас вийшов. Смакуйте на здоров’я!

салат приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert