Салат „Авокадо сальмон“

А хто сказав, що правильне та здорове харчування це не так смачно та різноманітно? Всім, хто дотримується такої думки ще досі, мабуть, не траплялися хороші рецепти, які правильно поєднують в собі різноманітні корисні інгредієнти, а також мають нереально апетитний вигляд! Саме таким є салат під назвою „Авокадо сальмон“. Цей апетитний та корисний салат точно створений для того, щоб отримувати візуальне задоволення та не менш яскравий гастрономічний кайф! Салат складається із корисного авокадо, вишуканої та апетитної червоної рибки, ароматної руколи, хрумкого огірка, сиру фета, грінок та насіння кунжуту. Ця тарілка салату зможе наповнити ваш організм користю та енергією на увесь день ! Для того, що дізнатись детальний рецепт та додаткову корисну інформацію, обов’язково залишайтесь з нами та уважно слідкуйте за кожним кроком.

салат рецепт

Для приготування цього свіжого, корисного та оригінального салатику вам потрібні такі інгредієнти:

– авокадо середнього розміру ( 1 штука)

– червона риба лосось слабосолена ( приблизно 80 грамів)

– огірок середнього розміру ( 1 штука)

– листя руколи ( невеликий пучок)

– сир фета ( приблизно 100 грамів)

– декілька шматків білого хліба ( 4-5)

-насіння соняшника ( приблизно 50 грамів)

– мед ( столова ложка)

соєвий соус ( 2 столові ложки)

салат інгредієнти
  • Час приготування – 20 хвилин
  • Кількість порцій – 2

Покроковий рецепт та додаткова корисна інформація

Крок 1.

Для початку помийте авокадо. Після цього поріжте плід на дві рівні частини ( акуратно прокрутіть авокадо у різні сторони, щоб воно добре розділилось. Дістаньте велику кісточку та очистіть плід від шкірки.

апетитний салат

Поріжте авокадо на шматки середнього розміру малої товщини. Темно-зелені плоди із кісточкою всередині містять клітковину, калій, вітаміни групи В, К, Е, С (в одній штучці 50% норми), а також фолієву кислоту. Не менш  важливо й те, що цей фрукт містить в собі велику кількість корисних жирів, яті так потрібні для жіночого тіла!

свіжий салат

Крок 2.

Тепер, візьміть шматки білого хліба ( або ж просто самостійно поріжте хліб) та помістіть його на сковороду з антипригарним покриттям.  Смажте шматки хліба приблизно по 2 хвилини з кожної сторони. Старайтесь слідкувати за тим, щоб не перетримати хліб і отримати справді рівномірно просмажену грінку. Ще кращим способом буде запікання хіба – просто помістіть його на перманентний папір помістіть у духовку та почекайте до 10-ти хвилин. Рівномірно запечені та смачні грінки готові!

смачний салат

Крок 3.

Дістаньте червону рибку з упаковки та помістіть у посудину. Купуючи рибу, радимо обирати одразу нарізаний варіант, який збереже ваш час! Якщо ж ви натрапили на цілий шматок риби за вигідною ціною – обов’язково придбайте такий! Просто потім візьміть добре підгострений ніж та якомога тонше поріжте рибку на шматки.Саме червона риба є одним з кращих джерел білка і амінокислот, адже вона містить багато вітаміну D, який позитивно впливає на роботу нервової системи, а також калій і фосфор, які уповільнюють процеси старіння і зміцнюють кістки. 

вишуканий салат

Крок 4.

Насіння соняшника замочіть у посудині з водою на декілька хвилин. Після цього просто злийте воду та залиште його висихати.

салат приготування

Крок 5.

А зараз, підготуйте соєвий соус та мед, а також наповніть окрему посудинку невеликими шматками сиру фети.

вишуканий салат

Крок 6.

Листя салату добре промийте у воді, обсушіть паперовим рушником та подрібніть.

простий рецепт

 Так само добре промийте руколу під водою, потім залиште її просто висихати.

легкий салат

Крок 7.

Огірок сполосніть під протічною водою, потім відріжте хвостик та витріть паперовим рушником. Потріть овоч на терці середнього розміру.

оригінальний салат

Крок 8.

Коли ви впевнились, що всі інгредієнти вже подрібнені та готові до фінальних кроків – приступайте до формування салату! Для цього візьміть велику тарілку, помістіть на неї грінку та змастіть її сиром фетою. Подрібнене листя салату та руколу посипте зверху грінки, акуратно розкладіть шматки авокадо, покладіть натертий огірок, добавте зверху тонкі слайси з червоної рибки, посипте все насінням соняшника. Після цього злегка полийте салат медом та соєвим соусом! От і все, наш простий та апетитний салат готовий до подачі. Смакуйте на здоров’я!

яскравий салат

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert